FotbollLB07Nyheter

Mia Persson lämnar LB07

Med bara ett par dagar kvar till återstarten i OBOS Damallsvenskan står det klart att LB07 tappar Mia Persson. Hon kommer i dagarna att presenteras i en utländsk klubb.

– Vi har haft en kontinuerlig dialog med Mia under våren och förstått att hon haft en önskan att testa sig själv i en ny miljö. När chansen väl dök upp ville vi inte stå i vägen för henne. Hon har varit med på hela resan med LB07 och klubben har oerhört mycket att tacka henne för. Vi skiljs som vänner och önskar henne all lycka i sin kommande klubb, säger sportchefen Henrik Adolfsson i ett pressutskick.

För LB07 väntar närmast spel mot Djurgårdens IF hemma på Limhamns IP på lördag.

Men jakten på nytt kontrakt i höst får alltså ske utan Mia Persson.

– Jag är så oerhört tacksam för allt jag fått vara med om i denna klubben men nu är jag redo för nya utmaningar som förhoppningsvis utvecklar mig ytterligare. Det kanske är sista chansen för mig att få en sådan möjlighet och därför vill jag inte missa att ta den. Jag vet att klubben kommer klara sig bra, alla inblandade har jobbat otroligt hårt och det är verkligen framtidens förening. Jag hoppas att jag får lov att komma tillbaka någon gång, säger Mia Persson.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close