FotbollLB07Nyheter

LB07 värvar amerikansk collegemästare

Limhamn Bunkeflo presenterar ytterligare nyförvärv inför den allsvenska återstarten. 

LB07 har i dagarna gjort klart med den 22-årige amerikanskan Dallas Dorosy. Anfallaren kommer närmast från Florida State University, där hon så sent som i våras vann de nationella mästerskapen.

– Vi är oerhört glada över att ha lyckats knyta Dallas till oss, då vi vet att det fanns intresse på annat håll i Europa. Med henne i laget får vi ytterligare dimensioner i vårt anfallsspel och hon kommer att bidra med sin snabbhet och goda avslutsteknik. Hon har också stor erfarenhet från spel i viktiga matcher och avgjorde bland annat de nationella Collegemästerskapen med matchens enda mål. Hennes förmåga att kliva fram när det gäller om mest var också en viktig faktor när vi rekryterade henne, säger sportchefen Henrik Adolfsson till klubbens hemsida.

– Det ska bli roligt att testa mina vingar i Sverige. Jag ser verkligen fram emot att hjälpa LB07 under resten av säsongen, säger Dallas Dorosy.

 

Artikelbild: LB07

Relaterade artiklar

Back to top button
Close