skanesport_desktop-panorama-1

FotbollKristianstad IK

Duo klar för Kristianstads IK

Än är det ett par månader till nedsläpp i Hockeyallsvenskan – men Kristianstads IK:s truppbygge är i fullgång.
Nu har man gjort klart med en duo. 

Spelarna i fråga är Erik Santesson och Amil Krupit, där den senare har en tidigare sejour i KIK bakom sig.

Amil Krupit, 23, beskriv som en skridskostark, offensiv back. Som nämnt ovan känner att klubben väl efter sin tidigare vistelse. Dessutom har Krupic ett förflutet samarbete i Rögle BK med KIK:s nuvarande, Mikael Gath.

– Det ska bli otroligt kul och inspirerande att etablera KIK i Allsvenskan. Jag trivdes otroligt bra förra gången jag var här så jag ser väldigt mycket framemot detta, säger en inspirerad Krupit till klubbens hemsida.

Erik Santesson, 120 allsvenska matcher i bagaget, hämtas från Almtuna. 22-årige forwarden har även han representerat Rögle BK, och väl där figurerat i fem SHL-matcher.

– KIK kändes rätt direkt när de hörde av sig. Det ska bli kul att få vara med och etablera Kristianstad i Allsvenskan och det känns som en perfekt plats att utvecklas på säger Erik Santesson om beslutet att välja KIK.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close