BK HöllvikenFotbollNyheter

Andra halvlek mellan BK Höllviken och IK Wormo tar vid

Ett åskoväder såg för ett par veckor sedan till att avbryta matchen mellan BK Höllviken och IK Wormo. Under torsdagen spelas den andra halvleken, ställning 0-2. 

Endast 45 minuter kvar, ja – men lagen har kommit överens om ytterligare matchtid.

– Vi har bestämt att spela ytterligare – ja, kanske – en halvlek till. När Wormo åker så långt från Lanskrona, så kan vi lika gärna utnyttja det och spela en “träningshalvlek” också, säger Höllvikens tränare, Thorsten Bohlen.

Thorsten Bohlen har lett laget i sex matcher nu. Han hämtades in från klubbens herrjuniorer efter att den tidigare på posten, Kenneth Folkesson, lämnat.

– Ja, det var väl rätt kaotiskt när jag kom in, det måste jag säga. Tränarskifte och en del spelare som lämnade, vilket klubben inte var beredd på, och definitivt inte jag. Jag var ju på pojksidan i föreningen innan, men när de frågade så var det självklart att ställa upp.

Thorsten Bohlen fortsätter:

– Vi har ju i princip börjat om. De tjejer som är kvar är födda 00 och 01. Sen har vi flyttat upp några 03-tjejer. Det är en tuff serie att ligga i – många långa resor till Halland – med så unga spelare.

En poäng på elva matcher och tre gjorda må framåt skvallrar om att det troligtvis blir spel i division tre nästa säsong. Det är dock inget som ses på med negativa ögon.

– Vi vet ju inte hur det kommer gå än, inget är klart. Men kan vara bra för oss att etablera oss i trean. I år har vi fått träna mycket försvarsspel – men jag tror tjejerna är sugna på att vinna lite också.

– Det har varit lärorikt för tjejerna att spela de matcher som vi gjort. Ofta har vi gjort bra matcher, trots att resultat visat annorlunda. Nä, de som är kvar har krigat på bra, de ska hyllas, avslutar Thorsten Bohlen.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close