FotbollMalmö FFNyheter

Erdal Rakip redo för spel mot Östersund

Skadan som tvingade Erdal Rakip att bryta MFF:s match mot Sirius redan efter 30 minuters spel var inte allvarlig. Han var med på resan till Slovenien, tränade för fullt idag och är redo för spel på söndag mot Östersunds FK.

– Jag känner inget i låret och tränade för fullt idag och även en gång tidigare när jag inte blev aktuell för spel mot Domzale. Det var ingen bristning eller något sådan allvarligt, mest en känning, och jag bröt matchen i tid för att inte äventyra något, konstaterar Erdal Rakip.

Inför avresan till Slovenien var det ett 50/50-läge om han var tillräckligt återställd och aktuell för spel för att följa med och väl på plats hamnade han utanför de 18. Men på träningarna har han kört hårt och det ska alltså inte vara några hinder för spel.

Med tanke på det täta programmet kommer MFF att rotera i laget, vilket kan öppna för spel för Rakip mot Östersund.

– Tränaren bestämmer givetvis. Om jag blir uttagen är jag beredd och jag har alltså inte längre några som helst besvär med skadan, betonar han.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close