skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborgs FF

TFF förstärker inför hösten

19-åriga mittfältaren Minda Forsblom är klar för Trelleborgs FF.

Minda Forsblom kommer från Höllviken, där hon har fått sin fotbollsutbildning genom Otto Persson, och har de sista tre åren spelat i LB07. Mittfältaren har även erfarenhet från två ungdomslandskamper.

– Minda är en central mittfältare som vi känner till väl. Jag själv har följt henne hela vägen sedan 12-årsåldern. Hon är en bolltrygg, teknisk och hårt arbetande spelare som kommer höja kvaliteten både på träning och match, säger Johan Bauer, koordinator i damlaget, till klubbens hemsida.

”Minda förstärker till en början truppen kortvarigt, eftersom hon ska studera i USA kommande år. Det gör att hon endast är tillgänglig de två matcher som spelas närmast efter uppehållet. Minda kommer sedan tillbaka till laget i början av maj nästa år”, skriver TFF på sin hemsida.

 

Foto: Trelleborgs FF

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close