skanesport_desktop-panorama-1

IshockeyKristianstad IKNyheter

Från Pantern till SM-final – nu klar för Kristianstad

Kristianstads IK har gjort klart med ett nyförvärv – ett meriterat sådant. 

Den egna talangen Dennis Svensson, 26, vänder hem till moderklubben. Forwarden, som senast representerade Djurgården i SM-slutspelet, blev under veckan klar för Kristianstads IK.
Under de tre senaste åren har Dennis representerat Pantern, Karlskrona och nämnda Djurgården.

– Sen jag fick beskedet att jag inte skulle vara kvar i Djurgården så har jag haft en bra dialog med KiK. Jag har ju ett KIK-hjärta och det är min moderklubb, så när de inte skulle bli något i SHL så föll väl valet ganska enkelt på KIK om jag skulle vara kvar i Sverige och allsvenskan. Sen har jag vänner och familj i staden med, så det ska bli kul att få dra på sig den gröna tröjan igen inför alla man känner, säger Dennis Svensson till klubbens hemsida.

KIK:s tränare, Mikael Gath, säger så här om sitt senaste tillskott.

– Det är extra roligt att lyckas få hem en egen produkt som så sent som förra säsongen spelade SM-finaler. Vi förväntar oss att Dennis skall vara en ledande spelare som kommer att vara användbar i många olika situationer och positioner, säger Gath.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close