FotbollLandskrona BoISNyheter

Talangen förlänger med BoIS

Idag står det klart att Kevin Jensen, 18, förlänger sitt spelaravtal med Landskrona BoIS över säsongen 2021. Mittfältaren gjorde A-lagsdebut redan som 15-åring och har varit en del av BoIS seniortrupp sedan dess.

-Det känns jättekul att förlänga med BoIS. Jag känner ett stort förtroende från tränarna BoIS känns som helt rätt plats för mig att utvecklas på just nu, säger Kevin Jensen till klubbens hemsida.

Huvudtränare Billy Magnusson är också nöjd över att ännu en pusselbit är på plats i det långsiktiga truppbygget.

-Det känns kul att Kevin skrivit på ett längre avtal med oss. Han har redan gjort ett par säsonger med A-truppen och kommer bara fortsätta utvecklas. Dessutom är Kevin en spelare som gjort resan genom ungdomslagen och därför känns det extra kul att han spelar i randigt även framåt, säger han.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close