FotbollLandskrona BoISNyheter

BoIS gästas av serieledaren: “Måste ha respekt”

Landskorna BoIS går in i sin första hemmamatch sedan höstsäsongens intåg. Gästar gör rådande serieledaren Ljungskile – som BoIS förlorade med 3-0 mot i våras. 

– Det är en väldigt speciell match. Vi måste ha respekt för att vi möter ett väldigt bra Ljungskile, som är väldigt bra organiserade, väldigt hårt arbetande. Det gäller att bygga på våra styrkor, samtidigt som vi är disciplinerade och jobbar hårt, säger BoIS-tränaren Billy Magnusson till klubbens hemsida.

I återstarten av division ett fick Landskorna BoIS med sig en poäng från bortamötet med Utsiktens BK.

– Det är en tuff match, det vet vi om. Utsikten hade väl vunnit alla matcher på hemmaplan, utom mot oss och Skövde, så de är bevisligen ett bra lag. Jag är väldigt nöjd med hur vi hanterar den andra halvleken. Det enda jag saknar är att vi inte avgör matchen och vinner, vilket jag tycker vi förtjänade, säger Billy Magnusson om den senaste omgångens möte.

Skadeläget?

– Peppar, peppar, så ser det väldigt bra ut. Det är Jakob Andersson som inte är i fotbollsträning, i övrigt har vi hela truppen i träning. Det är en väldigt hård konkurrens i truppen, vilket behövs inför hösten.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close