FC RosengårdFotbollNyheter

FC Rosengård värvar landslagsspelare från Växjö

FC Rosengård deklarerar att man gjort klart med storvärvningen av Växjös Anna Anvegård.
– Vi har haft koll på henne länge och var och tittade redan då och ville ha in henne, men jag fattar att hon ville ge Växjö chansen i allsvenskan, säger FCR:s sportchef, Therese Sjögran, till Sydsvenskan.

Anna Anvegård, 22, är en av bronshjältarna från Sveriges VM-sommar i Frankrike.

Anfallaren, som gjort över 100 mål i Damallsvenskan och Elitettan, skrev i dagarna på för FC Rosengård.

– Anna Anvegård har kvaliteter som kan lyfta vårt spel ännu en nivå. Vi har följt Annas utveckling under en lång tid och vi är otroligt glada att hon valt att komma till oss nu, säger Therese Sjögran.

Anna Anvegård är inte FC Rosengårds första Växjö-förvärv denna sommar. Tidigare har man hämtat in offensiva Jelena Cankovic från Smålandsklubben, som inlett sin tid i Malmö på ett strålande sätt. Kan Anvegård följa Cankovic exempel?

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close