IshockeyNyheter

Ny bit till pusslet Tyringe Hockey

Tyringe spetsar till truppen lagom till ispremiären imorgon genom att plocka in ytterligare en forward.

Spelaren i fråga är Erik Kurtz, som hämtas från Rögles juniorverksamhet. Under de två senaste säsongerna har han gjort 43 poäng (26 mål / 17 ass) för Rögles J20 Superlit.

– Det känns spännande och bra att representera Tyringe Hockey nästa säsong. Det ska bli roligt att träffa gubbarna i laget och känna på miljön och Tyringe. Det ser spännande ut och jag är taggad inför nästa säsong, säger nyförvärvet till klubbens hemsida.

Tyringes sportchef, Filip Steensbjerre, ser förstärkningen i Erik Kurtz som ett hälsosamt tillskott till bredden i laget.

– Så att vi står bättre rustade inför kommande utmaningar. Nu känner jag även att vi kommer att ha en konkurrenssituation på varje position, vilket jag ser som väldigt positivt. Det kommer att tävlas om platserna varje dag och det kommer att utveckla oss. Vi kommer heller inte att vara lika känsliga mot skador som föregående säsong, då det blev en stor spelaromsättning med mycket lån, utan kan förhoppningsvis jobba med att utveckla i stort sett samma grupp från dag ett, säger han.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close