FotbollHelsingborgs IFNyheter

HIF lånar talang från tyska jätten

Helsingborgs IF är överens med BVB Dortmund om ett korttidslån av Tashreeq Matthews. Avtalet gäller säsongen ut.

18-årige Tashreeq Matthews lämnade Sydafrika för spel i tyska storklubben BVB Dortmund hösten 2018. I våras var han utlånad till holländska Utrecht och har under sommaren spelat matcher med BVB Dortmunds reservlag.

– Jag känner mig välkommen och det känns väldigt bra att vara här. Supportrarna får själva avgöra vad jag är för typ av spelare. Jag har mycket kvar att lära, men det jag kan säga är att jag är här för att göra mitt bästa och hjälpa klubben, säger sydafrikanen som kan spela på flera offensiva positioner, säger Matthews till HIF.se

– Tashreeq är en ung, lovande och kreativ spelare som vi får låna av BVB Dortmund utan någon kostnad. Det ska bli väldigt roligt att arbeta med honom, säger HIF:s huvudtränare, Henrik Larsson.

 

Artikelbild: Anna Berg/ HIF.se

Relaterade artiklar

Back to top button
Close