FotbollMalmö FFNyheterTorns IF

MFF-talang klar för Torns IF

Victor Larsson från MFF P19 har skrivit på för Torns IF. Kontraktet med division 1-klubben gäller året ut plus 2020.

– Vi har fått ett mycket gott intryck av Victor så det känns väldigt bra att redan nu få klart med honom även för nästa år. Jag är alltid mycket noga med att de nya spelarna ska passa in i gruppen även utanför planen och det är jag övertygad om att Victor kommer att göra. Det är både en bra spelare och en bra person, säger Torn-tränaren Richard “Kalle” Ringhov.

För ett tag sedan tog MFF beslutet att sju av de åtta spelarna födda -00 i P19-truppen inte skulle få kontrakt nästa år. Efter det har de letat nya klubbar och under tiden kunnat spela och träna vidare med MFF. Tidigare har Melker Nilsson blivit klar för Falkenbergs FF, Samir Polozen för Trelleborgs FF och Yasin El Harrab för FC Rosengård.

Nu tar alltså Victor Larsson klivet över till Torns IF.

– Steget från junior- till seniorfotboll i division 1 är långt, men det är Victor medveten om. Vi tror på honom och han är en duktig försvarsspelare, säger Kalle Ringhov.

Victor Larsson har spelat över 50 matcher för MFF i P17- och P19-allsvenskan.

Ole Törner

Foto: Torns IF

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close