FotbollMalmö FFNyheter

MFF-värvningen av Felix Beijmo bekräftad

Nu bekräftar även MFF lånet av Felix Beijmo från Werder Bremen.

Den 21-årige Brommapojkarna-fostrade förre Djurgårdsbacken är redan på plats.

Låneavtalet gäller säsongen ut.

– Felix är en duktig spelare med meriter från ungdomslandslagen som kommer att hjälpa oss under hösten. Han är stark, löpvillig och bra i det offensiva spelet. Det är en spelare som kan täcka hela kanten. Positionen till höger är ansträngd med tätt matchande och där blir Felix en välkommen förstärkning, säger MFF:s sportchef Daniel Andersson i ett pressutskick. Oddsen på Allsvenskan finns hos William Hill. – MFF och Djurgården är favoriter,

– Det känns väldigt bra. Jag kommer till en förening som vill ge mig speltid samtidigt som jag vill ge tillbaka med fina prestationer. Jag har haft en bra dialog med sportchefen och tränaren och allt har känts rätt från första sekunden.

– Malmö FF är en framgångsrik och välskött förening, en av de största i Norden. Alltid bra resultat och spel i Europa. En vinnarförening med vinnarmentalitet, vilket stämmer överens med min karaktär, kommenterar Felix Beijmo.

Felix Beijmo är spelklar till söndagens hemmamatch mot Falkenbergs FF och är även tillgänglig i ett eventuellt play-off till UEFA Europa League.

Ole Törner

Foto: Malmö FF

Relaterade artiklar

Back to top button
Close