IshockeyNyheterRedhawks

Misstänkt förskingring inom Redhawks Support

Säsongen har knappt börjat – men Malmö Redhawks och dess supporterförening Redhawks Support har redan åkt på en tung smäll. Supporterföreningen meddelar att man misstänker intern ekonomisk förskingring. 

Redhawks Support har kallt till ett extra årsmöte den 27 augusti på grund av den misstänkta förskingringen.
Enligt Kvällsposten rör det sig om belopp på flera hundratusen kronor.

Redhawks Support står nu med tom kassa och skulder, bland annat för hyra av buss till bortamatcher. För att lösa de akuta problemen har Malmö Redhawks klivit in med ekonomisk hjälp.

– Det som hänt är jättetråkigt, för alla inblandade, men det är också i dessa tuffa situationer som vi visar vad vi går för. Tillsammans bevisar vi att vi är starka, säger Malmö Redhawks VD och Sportchef, Patrik Sylvegård, till klubbens hemsida.

Redhawks Support hoppas kunna lösa situationen utan att verksamheten drabbas. Man meddelar att resan till SHL-premiären borta mot Leksand den 14 september kommer bli av.

”Vi är väldigt tacksamma för att Redhawks har lånat oss pengar och hjälpt till i detta akuta skede. Vår absoluta ambition är att detta inte ska drabba dig som medlem, och vi i styrelsen har sedan detta uppdagades jobbat hårt på många olika håll för att minimera skadan. Vi har också vidtagit åtgärder för att detta inte ska kunna hända igen, och vi kommer fortsätta arbeta för total trygghet och förtroende.”, skriver Redhawks Support i ett mejl till sina medlemmar.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close