IshockeyNyheter

Tyringe plockar hemvändare från Pantern

Tyringe presenterar den som man menar är sitt sista nyförvärv inför säsongsstarten. Det är Simon Ericsson som vänder hem efter en tid i IK Pantern.

Simon Ericsson återvänder efter två år i Malmö, där han spelat med Malmö Redhawks J20 och senast med IK Pantern i Allsvenskan. Under sin tid nere i Malmö fick Simon även prova på spel i både SHL och CHL med Redhawks.

– Jag trivs bra i min moderklubb. Både som spelare och privat. Men en stor anledning till att jag valde Tyringe är för de vill ta nästa steg. Vi ska överraska många denna säsong, säger Simon Ericsson till klubbens hemsida.

Tyringes tränare, Joakim Andersson, om förvärvet:

– Simon är en proffsig och nyfiken spelare som tagit ytterligare steg i sin utveckling under tiden i Malmö Redhawks och IK Pantern. Simon är en offensiv back med fin skridskoåkning. Han kommer att passa väl in i laget.

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close