skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterVittsjö GIK

Vittsjö värvar försvarare från LB07

Malin Winberg är senaste tillskottet i toppjagande Vittsjö GIK:s trupp. Senast kommer hon från LB07. 

Malin Winberg, 28, kommer ursprungligen från Uppsala och har spelat för bland annat Sirius, Hammarby och Östersund under sin fotbollskarriär.

– Malin är en defensiv spelare som kommer att bidra med en god inställning, bra fysik och hårt arbete. Med Malin kommer vi att vara 18 spelare vilket det kommer att krävas för att klara av de återstående matcherna i höst. Hon kommer, med sin personlighet, att smälta in väl i en redan homogen trupp, säger Tränaren Thomas Mårtensson till klubbens hemsida.

– Att få vara en del i ett lag som hittat sitt spel och som krigar för en topplacering är oxå en bidragande orsak till att valet föll på Vittsjö. Samt ser hon fram emot att uppleva den goda stämningen som omger både klubben och laget och de fantastiska fansen, säger Malin Winberg själv.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close