IK PanternIshockeyNyheter

Pantern presenterar nytt namn i ledarstaben

Sedan verkligheten för IK Pantern blev en annan har renoveringen av laget varit igång. Nu presenterar man en förstärkning på ledarsidan. 

Det är tidigare Pantern-spelaren Emil Carnestad, 27, som nu kliver in i tränarstaben bredvid Joakim Tillgren.

– Jag känner Emil väl, både som tränare och sportchef. Han besitter en stor kunskap inom hockeyn. Emil har skapat sig en gedigen erfarenhet från sin spelarkarriär, och att han även är välbekant med föreningen ser jag som en stor fördel. Det skall bli inspirerande att få arbeta med Emil igen, säger Joakim Tillgren till klubbens hemsida.

Emil Carnestad har spelarmeriter från bland annat IK Oskarshamn, Modo och Malmö Redhawks. Nu tar han alltså klivet in i Pantern tränarbås.

– Min första tanke var att flytta hem till Malmö och spela för IK Pantern i hockeyallsvenskan, sen hände det som hände. Jag tyckte att det lät intressant när Joakim ringde och frågade mig om jag vill vara med på omstarten av föreningen. Jag ser fram emot att få chansen att testa på tränaryrket och att hjälpa klubben uppåt i seriesystemet, säger Emil Carnestad själv.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close