IBK LundInnebandyNyheter

Trio förlänger med IBK Lund

IBK Lund dam Elit låter meddela att tre spelare i Dam Elit har valt att förlänga sina avtal. Cecilia Holgersson, Eda Dagasan och Viktoria Rosberg har alla tre valt att fortsätta sina resor i Allsvenskan. Samtliga tre kontrakt är skrivna över två säsonger.

Lagkapten Holgersson har valt att fortsätta sin resa med laget, något som välkomnas av sportgruppen.

– Cecilia axlade rollen som kapten förra säsongen på ett bra sätt. En spelare som står för seriositet, hög arbetskapacitet samt höga krav på sig själv. Har efter två säsonger skapat sig viktig rutin från denna nivå, för att framöver spela en viktig roll i vårt unga lag, menar Ludvig Nilsson från Sportgruppen.

Efter en längre period kantad av jobbiga skador och rehab är Dagasan nu tillbaka på riktigt.

– Eda har haft några skadepräglade säsonger de senaste två åren. Hon har jobbat på bra med rehaben och gjorde en efterlängtad comeback mot Warberg i helgen som gick. En spelare med bra fart och som springer till planen tar slut, säger Ludvig Nilsson.

Rosberg beskrivs som en lagspelare ända ut i fingertopparna.

– Viktoria har efter ett och ett halvt år i Dam Elit tagit steg framåt i sin utveckling. Både på och utanför planen är detta en lagspelare, som sprider glädje och är välkomnande till alla. Det ska bli spännande att se vad hon kan uträtta från sin vänsterforwardsposition under kommande säsong, menar Ludvig Nilsson.

Foto: Patrik Palm

Relaterade artiklar

Back to top button
Close