FotbollLandskrona BoISNyheter

Billy Magnusson: “Visar att vi har bra kvalité”

Dubbla kryss i de två senaste matcherna. Nu hoppas Landskorna BoIS på en trepoängare borta mot Oskarshamns AIK.

Landskorna BoIS tog en stark pinne senast när man tog en poäng mot serieledande Ljungskile. Men lagets tränare, Billy Magnusson, var långt ifrån helnöjd.

– Det är väl inte så att vi är riktigt dåliga någon gång under matchens gång – men vi är besvikna över att vi inte vinner. Dock säger jag inte att det är orättvist, för Ljungskile är starka. Men vi är frustrerade över att vi inte tar någon trea i de här två matcherna – istället blir det två kryss, säger BoIS-tränaren till klubbens hemsida.

– Men det var ingen prestation där vi slår i taket – vi visar att vi har bra kvalité, tillägger Magnusson.

Från serieledaren till ett lag kring nedflyttningsstrecket: under helgen väntar Oskarshamns AIK.

– Vi ska spela vårt spel – konstgräs brukar vi vara bra på. De har haft en tyngre period nu, de va ju topptippade. De kommer jobba hårt, och vi ska se till att göra en bra prestation.

BoIS har några spelare på skadelistan. Däribland Alexander Tkacz, Jakob Andersson och Max Mårtensson, som alla kommer missa lördagens match. Utöver det har man ett par avstängningar.

– Vi är lite brandskattade, men samtidigt tittar jag på de spelare vi har – och vi har ett bra gäng att åka upp med, avslutar Billy Magnusson.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close