FotbollMalmö FFNyheter

Hattrick av Sebastian Nanasi när MFF P19 satte stopp för Sirius

MFF P19 har inlett slutspelsserien om SM-guldet med tre raka segrar och målskillnaden 19-6. Idag var det Sirius som fick stryk med 5-1 efter tre mål av Sebastian Nanasi (bilden).

– Sebastian är i kanonform just nu och öser in mål. Det kunde blivit något till. Han brände ett öppet mål-läge i första halvleken, konstaterade MFF-tränaren Roland Larsson.

– Annars började vi lite trögt den första halvtimmen. Men sedan tog vi över det mesta. Den sista kvarten före pausvilan kom vi igång och efter ett bra snack inför den andra halvleken flöt det på.

MFF gick loss till 4-0 innan Sirius fick in ett tröstmål.

Nanasi gjorde 1-0, 4-0 och 5-1.

2-0 stod Mubaarak Nuh, som kom in efter pausvilan, för och den ende 19-åringen i MFF-elvan Patriot Sejdiu satte 3-0.

– Mubaarak gjorde ett fint inhopp. Han kom ofta förbi när han utmanade deras försvar. Sirius var stora och tunga och i början var vi för avvaktande. Efterhand blev det en riktigt bra match och det ser mycket lovande ut med vårt unga lag, betonade Roland Larsson och berättade att man i veckan lyft upp en spelare från P17-truppen.

– Melker Roslin är permanent med oss nu.

17-årige Roslin kom till MFF från BK Höllviken förra sommaren och tar för sig mer och mer.

Trots de tre raka segrarna och 19-6 toppar inte MFF tabellen. Det gör IF Elfsborg som spelat en match mer och har tre vinster och ett kryss; tio poäng mot MFF:s nio.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close