skanesport_desktop-panorama-1

InnebandyMalmö FBCNyheter

Malmö FBC värvar back från Dalen – nionde nyförvärvet

Malmö FBC har gjort klart med Elin Bernhardsson, som blir årets nionde nyförvärv i SSL-truppen.

Elin Bernhardsson beskrivs som en högerfattad spelskicklig back med ett starkt avslut och tufft närkampsspel. Hon är född 1999 och kommer närmast från SSL-kollegan Dalen, men är i grunden fostrad i Linköping.

– Vi träffade Elin redan inför föregående säsong men då gick vi skilda väger. Denna gång visade hon verkligen att hon vill spela för Malmö och då vi vet att hon i full kapacitet kan tillföra väldigt mycket hos oss så var det ingen tvekan om att ta in henne.

– Med sin högerfattning kommer hon tillföra en dimension vi sakar från backsidan och det kombinerat med ett resolut närkampsspel kommer höja backkonkurrensen rejält, kommenterar klubbchefen Mikael Jeppsson i ett pressutskick.

Foto: Privat

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close