IshockeyKristianstad IKNyheter

19-åringen får kontrakt med KIK

Under veckoslutet blev det klart att Dennis Finn Olsson, som varit på tryout hos Kristianstads IK, får ett kontrakt över säsongen.

Dennis Finn Olsson, 19, spelade fem matcher med Leksand i Allsvenskan och har hunnit med att göra 21 ungdomslandskamper för Sverige.
Efter en lyckad tid av provspel är han numera en del av KIK.

Så här sa Dennis till KIK:s hemsida inför säsongen:

– Varför det blev Kristianstad är för att jag vill spela på seniornivå och utvecklas mer som spelare och individ, nu när LIF gick upp i SHL så känner jag att KIK kommer vara perfekt för mig! Kristianstad som lag verkar vara ett jätte intressant lag som gillar att köra och tävla och känner att jag kommer passa in i den miljön.

– Dennis har övertygat så pass mycket med sitt mogna spel att vi valt att redan nu ge Dennis ett kontrakt för resten av säsongen. Dennis har visat upp ett rappt skott och skapar mycket situationer runt motståndarnas mål. Vi ser framemot att följa Dennis utveckling i Kristianstad, säger sportchefen Mikael Gath.

 

Artikelbild: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close