FotbollHelsingborgs IFNyheter

Anders Lindegaard förlänger med HIF

Den 18 juli presenterades Anders Lindegaard som ny HIF-spelare. Då fanns också en klausul som möjliggjorde för målvakten att bryta kontraktet i närtid, detta av personliga skäl. För ett par veckor upphörde klausulen. Kontrakt sträcker sig över säsongen 2021 skriver HIF i ett pressmeddelande.

– Jag hade inte åtagit mig ett längre kontrakt om jag inte hade haft förhoppningar om att min personliga fråga skulle lösas. Lyckligtvis löste sig allt för en tid sedan och vi kan nu blicka framåt. Trots bristen på goda resultat är jag otroligt glad över att ha blivit en del av Helsingborgsfamiljen. Jag ser fram emot att hjälpa laget och klubben både på och utanför planen, säger målvakten.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close