FotbollHelsingborgs IFNyheter

Wanderson lämnar HIF efter säsongen

Helsingborgs IF har gemensamt med Wanderson do Carmo kommit överens om att bryta spelarens kontrakt efter säsongen. Kontraktet som sträckte sig över nästa säsong kommer att brytas den 31 december 2019, meddelar klubben på sin hemsida. 

Efter en tid av turbulens i Helsingborgs IF – med tränarskifte, spelarskador och en allt mer prekär tabellposition – kommer nu nästa besked från HIF: Wanderson do Carmo lämnar efter säsongen.

Wanderson do Carmo anslöt till HIF under hösten 2018, och var bidragande när klubben tog steget upp till Allsvenskan. I HIF har prestationen inte motsvarat förväntningarna, då brassen endast stått för två assist på 18 matcher.

Vart flyttlasset bär av för Wanderson do Carmo återstår ännu att se.

 

Artikelbild: Ludvig Thunman

Relaterade artiklar

Back to top button
Close