Nyheter

Vill du ha heta speltips på årets Champions League säsong?

Årets säsong av Champions League har precis sparkat igång och med det följer alla roliga bettingalternativ på turneringen. Innan turneringen drar igång har du alltid massor av alternativ att betta på i form av långtidsspel som, vinnare av turneringen, bäste målgörare, vilka lag som kommer att kvalificera sig från gruppen osv. När du besöker bettingsidor hittar du massor av bettingtips på Champions League.Eftersom att långtidsspelen oftast har sitt utgångsdatum fram till att turneringen sparkar igång dyker istället massor av andra roliga bettingalternativ upp när det väl är igång. Det är det vi kommer att behandla här.

De klassiska marknaderna

De första marknaderna man kunde betta på i fotboll var 1X2, Över/Under 2.5 mål och båda lagen gör mål. Dessa marknader existerar även i allra högsta grad även idag, men marknaden har evolverat rejält sen dess och idag har du nästan oändligt med alternativ att betta på. Ett spännande och roligt alternativ är ”spelarspecialer”. Dessa bet kan handla om att en spelare ska göra ett mål i första halvlek eller att en viss spelare i laget ska göra mål på straff. Dessa bet är lite svårare att få in men kommer oftast med väldigt fördelaktiga odds istället. 

Olika tips att spela på individuella prestationer

Exempelvis i en match mellan Inter och Slavia Prague kan du betta på att Alexis Sanchez gör första målet i matchen till ett odds på 4.33, eller att Romelu Lukaku gör ett nickmål till oddset 6.00. Det är inte bara antal mål eller vilka spelare som gör mål du kan betta på, det kan även handla om att målvakten håller nollan eller att en viss spelare får rött kort i matchen. Du kan i princip betta på vad som helst i dessa spelarspecialer. För att ta ytterligare ett exempel från Inter – Slavia Prague matchen kan det dyka upp bet på om Lukaku kommer att göra mål med höger eller vänsterfoten.

Heta tips på olika spelarspecialer

Ett spel som ofta går in är att Sergio Ramos drar på sig ett gult kort i matchen. Det är känt att när han är frusterad går ofta känslorna överstyr och han drar på sig varningar och gula kort. Ett annat bra tips kan vara att spela på att Messi gör både mål och assist i en match eftersom att det är han som ligger bakom i princip allt som händer i Barcelona. Lite mer riskfyllt, men som kan resultera i fina vinster är att spela på Tammy Abraham den här säsongen i spelarspecialerna med tanke på hans fina start i Premier League. 

Lite andra tips kan vara att betta på en spelare du vet är bra på att nicka in bollarna. Ett bra tips är att spela på Sergio Ramos eller Virgil van Dijk som båda är fullt kapabla att sätta några viktiga mål när det verkligen gäller plus att oddsen brukar vara ganska höga. En stor fördel oddsmässigt är att båda spelarna är mittbackar. Ett annat hett tips kan vara att spela på att Barcelonas målvakt Marc-Andre ter Stegen håller nollan när de spelar Champions League matcher på Camp Nou.

Champions League innehar världens bästa fotbollsklubbar och de flesta storklubbar idag spelar ett väldigt offensivt spel med två ytterbackar som följer med upp i anfallet. Även här finns det stora möjligheter att spela på ytterbackarna som målgörare eller att de slår målgivande passningar eftersom att de allt som oftast i dagens snabba fotboll är en viktig del av anfallet. Lite tips på ytterbackar som plockar poäng är Jordi Alba i Barcelona, Trent-Arnold Alexander och Andrew Robertson i Liverpool och Alex Sandro i Juventus. Om dessa spel går in kan det ge en rejäl skjuts på spelkontot. 

Spelare att göra mål på straff

Cristiano Ronaldo är en av världens absolut bästa straffläggare med över 100 gjorda straffmål. Om tillfälle ges kan det alltid vara värt att spela honom att göra mål på straff. En annan spelare är Messi som även han sätter de flesta straffar. Båda dessa spelare är sina respektive lags straffläggare där båda ligger på över 75% i att bollen går i mål. Harry Kane är en annan spelare som har visat sig vara en effektiv straffsparksmålgörare med 33 gjorda mål och 7 missade straffar i alla tävlingsmatcher. 

Vi hoppas att du har fått några användbara tips att använda dig av när du bettar på årets Champions League säsong. Eftersom att spelarspecialer handlar om prestationer av individuella spelare är även dessa tips på vad individuella spelare kan åstadkomma under årets Champions League säsong. Det finns såklart massor av andra alternativ att spela på när det kommer till dessa spel. Dessa tips ger dig förhoppningsvis en hjälp på vägen till de högre vinsterna. Viktigt att komma ihåg är att du alltid gör research innan du lägger ett spel om du inte har god kännedom om spelaren.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close