FotbollNyheterTrelleborg FF

Hans Torsmar ny evenemangs- och försäljningsansvarig i TFF

Hans Torsmar blir ny evenemangs- och försäljningsansvarig i Trelleborgs FF från 1 oktober. 
Han är född och uppväxt i Trelleborg och har på ett eller annat sätt sysslat med idrott i hela sitt liv. Förutom lång erfarenhet från marknad- och försäljning har han också varit aktiv i evenemangsorganisationen vid flera stora sportevenemang.

– Det känns otroligt roligt och väldigt spännande att få möjlighet att jobba med ett starkt varumärke som Trelleborgs FF och dessutom i min hemstad Trelleborg. Jag ser verkligen fram att emot att få vara med på den spännande resa som Trelleborgs FF har framför sig säger Hans i ett pressmeddelande.

Hans kommer närmst från en roll som Key Account Manager på Holmbergs och har mångårig erfarenhet från marknad och försäljning från bland annat Bose.

Foto: Trelleborgs FF

Relaterade artiklar

Back to top button
Close