NyheterVolleyboll

Örkelljunga Volley värvar engelsk landslagsspelare

ÖVK har gjort klart med det sjätte nyförvärvet inför årets volleybollsäsong. Senaste tillskottet är engelsmannen Jordan Dalrymple.

Dalrymple är 25 år och kommer från London. Förutom spel i engelska NVL, där han spelat för flera olika klubbar, har Jordan erfarenhet från spel i Tyskland med bland annat Freiburg. Han har även erfarenhet från spel i de europeiska cuperna med IBB Polonia. På meritlistan finns dessutom ett par landskamper för England.

_ Jordan är en spiker med bra spänst, solid mottagning och ett bra försvar. Hans personlighet gör att han kommer passa in väldigt bra i årets lagbygge. Där kommer han att bli en viktig kugge, säger Jörgen Larsson, ordförande i ÖVKs elitsektion i ett pressutskick.

Foto: Bildbyrån

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close