FotbollLandskrona BoISNyheter

BoIS har ambitioner om kval

Med en radda positiva resultat har Landskrona BoIS cementerat sig bland de toppaspirerande lagen.
Och siktet är inställt på positivt kval.
– Det är mänskligt att man tittar i tabellen, säger Billy Mangusson. 

BoIS har sex raka matcher utan förlust, när nu Oddevold står som nästkommande bataljon. Ett lag som inte kommer ge sig utan strid, då de befinner sig i en bottenstrid.

– Man vet, i den här serien, att varje match är tuff, att varje match är unik. En tuff, tuff match, och det gäller att vinge tummar på detaljerna, för då kommer vi ångra oss efteråt. Vi tror på vårt spel, säger Billy Magnusson till klubbens hemsida.

Med ett starkt bortafölje i ryggen avslutade Landksorna BoIS Lunds BK:s fina form – och förlängde därmed sin egen. Och Billy Magnusson var inte sen med att hylla sina supportrar.

– Först och främst: grymt roligt med alla bois:are på plats. Det vi har tittat på är helheten. Vi har mycket bollinnehav och är ett hotande lag. När tappar boll så ställer vi om bra. Till stora delar en bra prestation igen.

En stor skara bortasupportrar hade rest till Lund för att stötta sitt Landskrona BoIS. Foto: Lola Nilsson

Mot Oddevold kommer Landskrona BoIS få klara sig utan både Philip Andersson och Filip Olsson, då de är avstängda. Men det bekymrar inte Billy Magnusson nämnvärt.

– Så är det, och det är inget som är speciellt för oss. Det är det som är utmaningen med fotboll också. Nu öppnas det upp en möjlighet för minst två personer att få starta. Nu testas gruppen, det är fullt naturligt och händer alla lag, säger BoIS-tränaren, och hyllar samtidigt konkurrenssituationen i truppen.

BoIS är numera ett etablerat topplag i Ettan södra. En stor morot är den positiva kvalplatsen, menar Billy Magnusson.

– Ja, så är det. Det är klart att – nu när säsongen lider mot sitt slut – att man börjar kolla på tabellen, säger han.

 

Artikelbild: Lola Nilsson

Relaterade artiklar

Back to top button
Close