FotbollLB07Nyheter

LB07 äntrar ödesmatchen i positiv form

LB07 befinner sig i sin bästa spel- och poängmässiga form sedan säsongen drog igång. Med tre raka poänggivande matcher äntrar man nu ödesmötet med Djurgårdens IF.
– Det är en annan känsla i laget nu – det hoppas vi ta med oss, säger LB07:s tränare, Renée Slegers. 

Situationen såg länge hopplös ut för LB07. För tre omgångar sedan var man delad jumbo, med fyra poäng på 13 matcher. Nu: tre matcher och sju poäng senare har man nått kvalplatsen – och nya vindar blåser kring laget.

– Vi är inne i någonting bra. Vi vet att denna match är viktig – men samtidigt ligger pressen till största del hos dem. Vi behöver göra en hundraprocentig insats för att få med oss ett bra resultat.

Söndagens motståndare, Djurgården, har sjunkit som en sten denna säsong. Kanske är det i helt rätt läge för LB07 att ta sig an dem i en ödesmatch.

– Vi vet vad denna match innebär – sen vad man vill kalla den får alla välja själv, säger Renée Slegers.

Hur är självförtroendet i laget just nu?

– Jag tycker man ser på många spelare att de spelar ed en helt annan pondus, de vågar mer. Det gör någonting med oss, det ska man inte förneka. Så, det vill vi gärna använda, den energin som vi har.

Vad är nyckeln till era senaste resultat, tycker du?

– Jag tycker v blivit stabilare i backlinjen, vilket betyder mycket för resten av laget. Det är väl främst det, annars har vi kört på som vanligt.

 

Artikelbild:Mathilda Ahlberg

Relaterade artiklar

Back to top button
Close