HandbollOV Helsingborg

Meriterat nyförvärv till OV Helsingborg

OV Helsingborg fortsätter att värva inför seriestarten. Senaste i raden att anlända till klubben är Anna Wulff, 28, som bland annat innehar ett SM-silver på meritlistan.

Mittnian Anna Wulff kommer närmast från Kävlinge, som drog sig ur division ett.

– Jag vill spela handboll och känner att jag har mer att ge. Mitt mål är att fortsätta att utvecklas och spela så länge kroppen håller. Jag ser fram emot en spännande och rolig säsong där jag hoppas att vi springer mycket och spelar en fysisk handboll, säger Anna Wulff i ett pressmeddelande.

Sportchefen Per-Olof Persson är nöjd med sitt senaste förvärv.

– Det är fantastiskt roligt att kunna knyta välmeriterade Anna till oss. Hon kommer att tillföra stor erfarenhet och rutin till vårt unga lag. Vi ser med stor tillförsikt fram emot säsongen, säger han i samma pressmeddelande.

Artikelbild: OV Helsingborg

Relaterade artiklar

Back to top button
Close