FotbollLB07Nyheter

LB07 kan säkra seriesegern mot FBK Balkan

Efter några knackiga resultat har LB07 nu nått den punkt där man har möjligheten att säkra seriesegern. Vinsten mot Tomelilla IF senast la grunden – nu kan seger mot FBK Balkan realisera det.

För att seriesegern ska bli verklighet redan i helgen krävs det att toppkonkurrenten GIF Nike – som ligger en poäng bakom – förlorar sin match.

– Vi tänker inte så mycket på tabellen. Känslan är bra, både för mig själv och för truppen. Det har sett riktigt bra ut i veckan. Jag ser bara positivt på läget, säger LB07:s ytter, Daniel Jovanovic.

Daniel Jovanovic goda känsla har troligtvis infunnit sig mycket tack vare förra helgens seger mot Tomelilla IF. En välbehövlig sådan efter ett par sämre matcher.

– Självklart betydde det jättemycket för vårt självförtroende. Vi spelade som vi gjorde i början av säsongen; det såg stabilt och väldigt bra ut, säger han.

Har ni känt någon stress över att resultaten sviktat på slutet?

– Nej, inte stress. Vi vet själva att om vi inte gör jobbet så kan vilket lag som helst straffa oss, men gör vi jobbet så kan vi slå alla. Det är väl lite det som inte funnits hos oss de senaste veckorna. Lite sämre kvalité på träningarna, lite mindre glädje. Men det har försvunnit nu, tycker jag.

Vad i spelet mot Tomelilla är det ni tar med er?

– Egentligen allting. Från målvakten Festim(Bytyqi), som varit stabil hela säsongen och räddat oss många matcher. Även backlinjen och offensiven såg bra ut.

Daniel Jovanovic kom till LB07 inför säsongen, från just FBK Balkan, som lagets möter i helgen. Och 31-årige Jovanovic är nöjd med sitt debutår i LB07.

– Godkänd säsong, får jag väl säga. Visst, det är alltid lite knepigt att komma som ny till ett lag, och försöka forma säg där. Men poängmässigt tycker jag det gått bra, säger Daniel Jovanovic.

 

Artikelbild: Christoffer Borg Mattisson

Relaterade artiklar

Back to top button
Close