skanesport_desktop-panorama-1

FotbollLandskrona BoISNyheter

BoIS-anfallaren: Bidrar med mer än mål

Landskrona BoIS har vind i seglen, ett imponerande poängsnitt och är i allra högsta grad involverade i kampen om uppflyttning.
– Vi har en jättebra känsla i laget, säger anfallaren Robin Hofsö.

Landskrona har fem raka segrar och har inte förlorat en match sedan slutet av juli. Närmast väntar Trollhättan, där ett positivt lag kan cementera BoIS plats i toppskiktet.

– Det ska bli en spännande uppgift. Alltid kul att spela dessa matcher, då det gäller något. Båda krigar för kvalplatsen, så det blir en tuff drabbning, säger Robin Hofsö, anfallare i Landskrona BoIS.

Hur är känslan i laget, med tabbe på er goda form?

– Den är väldigt bra. De flesta har ju gott självförtroende, och alla bidrar med hög kvalité. Alla trivs bra.

För Robin Hofsö har säsongs inte riktigt varit av önskvärdhet. Målproduktionen har haltat – men då har anfallaren sett till att hjälpa laget i andra hänseende.

– Det har varit lite nytt för mig. Nytt spelsätt, nytt spelsystem och nya lagkamrater. Så det tar ju lite tid att spe,a in sig. Så länge jag bidrar till laget i stort så känns det bra. Det är klart det varit lite tungt på målfronten, men jag försöker att bara köra på. Jag kan alltid bidra med hårt jobb och energi, och det tycker jag att jag gör, säger han.

Vad är nyckeln till er framgång, tror du?

– Vi är bekväma i vårt spel och har en riktigt bra defensiv. Då blir det lättare i offensiven när man ska pressa exempelvis. Jag tyckte vi fiken boost efter sommaruppehållet, där vi började starkt. nä, hårt jobb ger resultat till slut, helt enkelt.

Hur högt vågar ni sikta?

– Vi har ju satt en målsättning om att vara med på övre halvan. Så nu tar vi väl mest en match  taget, vi sätter ingen press på oss själva. Det är bara ut och njuta och se hur långt det tar oss. Såklart vill man sluta sö högt som möjligt, det vill man alltid.

 

Artikelbild: Mathilda Ahlberg

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close