IBK LundInnebandyNyheter

IBK Lund värvar från Uppsala

Seriepremiären stundar – och nu kan IBK Lund presentera sitt senaste nyförvärv.

Dam Elit har skrivit ett avtal med den 19-åriga backen Elin Johansson, senast från IK Sirius i Uppsala. Johansson, som har ett förflutet i IK Stanstad, väljer att efter tre år på NIU i Uppsala att flytta hem till Skåne igen.

Elin Johansson har representerat IK Sirius i den erkänt tuffa Div.1 GUD, samt i Juniorallsvenskan och DJ18-SM. Utöver detta har hon även under dessa år tränat med Sirius SSL-lag. Johansson har dessutom meriter från Skånes distriktslag.

Kontraktet är skrivet över två säsonger.

– Elin är en spelare som vi har haft koll på redan sedan hennes tid i Stanstad. Vi har följt henne på håll under hennes tre år i Uppsala med förhoppning om att hon en dag skulle återvända till Skåne. Nu har den tiden äntligen infunnit sig, säger Ludvig Nilsson från Sportgruppen Dam till klubbens hemsida.

 

Artikelbild: Patrik Palm

Relaterade artiklar

Back to top button
Close