Nyheter

Ny hemmamatch för BMK Aura i Badmintonligan

I kväll är det dags för den andra hemmamatchen för BMK AURA efter återkomsten till Badmintonligan.

I den första blev det 5-1-seger mot Västra Frölunda och nu siktar Malmölaget på en ny hemmaseger när IFK Umeå kommer på besök. I den första bortamatchen blev det förlust. Umeå har inlett serien på samma sätt som Aura, med en vinst och en förlust. Förra säsongen nådde Umeå semifinal i lag-SM-slutspelet. Laget denna säsongen är till stora delar helt nytt och innehåller många yngre spelare som precis inlett sina seniorkarriärer.

Några dagar efter matchen mot Frölunda reste Auraspelarna till Polen för spel i Polish International. Damdubbelparet Emma Karlsson/Johanna Magnusson gick till final – förlust i tre set mot danskorna Amalie Magelund och Freja Ravn – och visade fin form inför Umeå-mötet. Emma Karlsson och Johanna Magnusson var båda även i semifinal i mixeddubbel.

Foto: Bildbyrån

Läs mer

Reportage från maj om Auras framgångsrika dubbelpar

Auras dubbelpar satsar vidare mot den internationella eliten

Relaterade artiklar

Back to top button
Close