FotbollMalmö FFNyheter

MFF:s cupmatch mot IFK Värnamo spelas i november

Nu har cupmatchen mellan IFK Värnamo och MFF fått ett fastställt datum. Den ska spelas söndagen den 10 november klockan 16.00.

Matchen sköts upp från augusti på grund av MFF:s spel – och avancemang – i Europa League.

Vinnarlaget är klart för Svenska cupens gruppspel. Sedan tidigare har AFC Eskilstuna, Östersunds FK, Varbergs BoIS (slog ut Lunds BK), IF Brommapojkarna, Tvååkers IF (slog ut Trelleborgs FF), BK Häcken, Örebro SK, Syrianska FC, Hammarby IF, IK Sirius, Västerås SK, Sollentuna FF, Sandvikens IF, Dalkurd FF, GIF Sundsvall, IFK Norrköping, Jönköpings Södra (slog ut Torns IF), Kalmar FF (slog ut FC Rosengård), Mjällby AIF, Örgryte IS, Eskilsminne IF, FK Karlskrona, GAIS, Halmstads BK, Falkenbergs FF, IF Elfsborg, IFK Göteborg, IK Brage, Djurgårdens IF och Oskarshamns AIK (slog ut Helsingborgs IF) gått vidare till gruppspelet. Matchen Enskede IK-AIK är ännu inte spelad.

Foto: Bildbyrån

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close