skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterÖsterlens FFTrelleborg FF

Nästa år spelar TFF:s Zoran Jovanovic i Österlen FF

När årets säsong är över lämnar Zoran Jovanovic Trelleborgs FF. Han har skrivit på ett treårskontrakt med division 2-klubben Österlen FF.

Den 33-årige playmakern och eleganten vill varva ner och med 20 Juniorlandskamper, tre U21-landskamper, 137 matcher och 22 mål i Allsvenskan och Superettan är det givetvis en kanonförstärkning för Österlen. Han kommer att avtackas på Vångavallen efter säsongen sista hemmamatch i Superettan.

– Zoran har signalerat att han inte ser en fortsättning inom elitfotbollen under nästa säsong och det har vi full respekt för. Zoran är en spelare med ett långt förflutet i Trelleborgs FF och han kommer vara mycket saknad, både som person och som spelare. Nu ser vi fram emot att avsluta den här säsongen på ett bra sätt tillsammans med Zoran, säger Peter Swärdh, manager i Trelleborgs FF i ett pressutskick.

– Jag är otroligt stolt och glad över mina år i Trelleborgs FF. Men just nu är mitt fokus helt och hållet på de matcher som är kvar och på att få avsluta den här säsongen på ett bra sätt tillsammans med klubben, säger Zoran Jovanovic, som är fostrad i IFK Malmö och spelade där alla ungdomsåren plus sex säsonger i A-laget. 2009 gick han över till TFF och förutom en lånesäsong i LB07 har han efter det haft Vångavallen som hemmaarena.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close