Lunds VKNyheterVolleyboll

SM-guldvinnare klar för Lunds VK

Carl Ahremark, som är en av Sveriges mest rutinerade centerspelare, har skrivit på ett kontrakt med Lunds VK säsongen 2019-20. Carl har fem SM-guld med Linköpings VC och har spelat ett 40-tal landskamper.

– Vi är mycket glada att välkomna Carl till Lunds VK. Carl har redan under försäsongen bidragit med sin långa erfarenhet, träningsmoral och sin styrka i nätspelet. Han kommer att bli en viktig kugge för lagets utveckling under årets säsong, säger Lunds VK:s klubbchef Stefan Sjöström i ett pressutskick.

Elitserien drar igång om drygt en vecka för herrlaget med bortamatch mot Södertelge söndagen den 6 oktober.

Foto: Stefan Sjöström

Fakta

Carl Ahremark

Ålder: 29 år

Längd: 198 cm

Position: Center

Spikehopp: 345 cm

Tidigare klubbar: Linköpings Volleyboll Club

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close