skanesport_desktop-panorama-1

FotbollLandskrona BoISNyheter

Torns IF nästa hinder för svårstoppat BoIS

Landskrona BoIS har gått som tåget under hösten. Sju raka segrar lyder den aktuella serietvåans facit – som under söndagen ställs mot Torns IF.

BoIS har radat upp imponerande insatser. Senast att kategoriseras dit var förra helgens bortaseger över toppkonkurrenten FC Trollhättan.

– I det stora hela är vi väldigt noggranna och jag är väldigt nöjd med hur grabbarna genomförde det, säger lagets tränare, Billy Magnusson.

Nu väntar nyligen korade DM-finalisten Torns IF – som har en stigande formkurva i Division Ett Södra.

– Det är ett bra lag, ett stabilt lag. Ska vi ta tre poäng s krävs det att vi kommer upp i en bra nivå. för Torn är ett välorganiserat lag, som brukar skapa en del. Det gäller för oss att utmana deras lagdelar, då kan vi få med oss ett bra resultat, säger Billy Magnusson.

I veckan förlängde assisterande tränaren Max Mölder sitt kontrakt med landskrona BoIS. Något som glade Billy Magnusson.

– Jättebra. Det var jätteviktigt för mig och hela klubben. Han är väldigt kunnig och en bra fotbollstränare. Nu gäller det för oss att fortsätta jobba på det vi byggt upp, säger han.

Utöver Max Mölder har ytterbacken Jonathan Asp också nyligen förlängt sitt kontrakt med klubben. Asp förblir BoIS trogen i ytterligare två säsonger.

– Jag är väldigt nöjd att vi knutit till oss Jonathan på två år. Det skapar en kontinuitet som vi hela tiden eftersträvar i klubben. Jonathan har tillfört mycket både på och utanför plan och är en viktig pusselbit i truppbygget inför de kommande åren, säger Billy Magnusson.

 

Artikelbild: Christoffer Borg Mattisson

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close