skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheterPoddar

Blått snack: Funderingar om en fusion med LB07 ur ett supporterperspektiv

Förslaget slog ned som en bomb för ett par veckor sedan och kring månadsskiftet november-december skall Malmö FF:s medlemmar rösta om styrelsens förslag om en fusion med LB07:s damlag. Hur resonerar MFF support? Vilka alternativ finns till styrelsens förslag och hur kommer supportrarna agera/reagera om styrelsens förslag blir verklighet. Thelma Ernst, ordförande i MFF support, berättar hur snacket går i supporterleden. Självklart kommer Blått Snack även möta MFF/LB07:s ledning som får berätta om sina tankar kring förslaget och vad det skulle betyda på lång sikt för varumärket Malmö FF.

https://www.radioplay.se/podcast/bl%C3%A5tt-snack

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close