NyheterVolleyboll

Nyckelspelare förlänger med Örkelljunga Volley

Tomas Vilimas har skrivit på ett nytt kontrakt med ÖVK som sträcker sig över säsongen 19/20. Han startar nu sin sjunde säsong i ÖVK-tröjan sedan sin ankomst från Vingåker.

Vilimas har under hela sin tid i ÖVK varit en stabil poänggörare och tillhört toppen av Elitseriens poängliga, vilken han vann säsongerna 17/18 och 18/19. Totalt har han spelat 135 matcher och gjort över 2 500 poäng i Elitseriens grundserie för ÖVK.

– Vi är naturligtvis väldigt glada och nöjda att Tomas valt att skriva på för ytterligare en säsong. Han bidrar inte bara med en massa poäng utan också med rutin och erfarenhet i vår unga trupp, säger ordföranden i ÖVKs elitsektion Jörgen Larsson i ett pressutskick.

Vi vet ju alla vilken kapacitet som Tomas har och han kommer självklart vara en nyckelspelare för oss även denna säsong.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close