skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheterPoddar

Blått snack: Möt Alexander Axén från CMore

Han är Örebrokillen som blev tränare och sedan expertkommentator för CMore. I veckans avsnitt av Blått Snack fortsätter vi serien med ”Vi som bevakar Malmö FF”. Denna veckan heter gästen Alexander Axén som snackar MFF ur ett suppporterperspektiv (Alex hjärta som supporter klappade för AIK) och ur ett tränar- och journalistiskt perspektiv. Det blir snack om jobbet som tränare i en allsvensk klubb och hur tränarkollektivet i Sverige ser på tränarcirkusen senaste åren i MFF och hur det var som tränare att möte Malmö FF hemma. Vi snackar guldrace, Mackans betydelse och vem som skulle kunna ersätta honom framöver… .Detta och mycket mer med Alexander Axén på en telefonlina från hemmet i Örebro.

https://www.radioplay.se/podcast/bl%C3%A5tt-snack

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close