FotbollNyheterTrelleborg FF

Trelleborgs FF satsar på E-sport – ställer upp i eAllsvenskan

TFF kommer att ställa upp i eAllsvenskan säsongen 2019-20. Laget är inte klart utan kommer att tas ut i ett uttagningsevent i Trelleborg tillsammans med Dreamhack.

– E-sport växer lavinartat och förra säsongens eAllsvenskan blev en succé. Satsningen vi nu gör ger oss en spännande möjlighet att utveckla Trelleborgs FF:s varumärke och nå ny publik, säger Mattias Kronvall klubbdirektör i Trelleborgs FF i ett pressutskick.

Under hösten kommer Trelleborgs FF att rekrytera tre spelare som ska representera klubben i eAllsvenskan och på kvällen fredagen 18 oktober arrangeras uttagningseventet. Martin Biärsjö och Mika Loimi är projektledare och arbetet är en del i deras utbildning Sport Management vid Malmö Universitet.

eAllsvenskan är ett samarbete mellan Svensk Elitfotboll, DreamHack och Discovery. I eAllsvenskan gör lag från Allsvenskan och Superettan upp om SM-pokalen och prispengarna i FIFA.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close