skanesport_desktop-panorama-1

FotbollKvarnby IKNyheter

Ulf Jansson återvänder till Kvarnby IK

Den tidigare Kvarnby IK-tränaren Ulf Jansson är tillbaka i föreningen som sportsligt ansvarig på klubbens kansli med ansvar för bland annat utbildning och rekrytering av spelare och ledare. Han kommer att tillträda sin tjänst under december månad meddelar klubben i ett pressmeddelande.

Ulf Jansson har en lång och gedigen bakgrund inom fotbollen både som spelare, ungdomsledare och seniorlagstränare. Under det senaste året har han varit verksam både i GIF Nike och Åkarps IF som tränare. Dessförinnan var han huvudtränare för Kvarnby IK:s herrlag under två säsonger.

– Det är många fina återseenden som jag ser fram emot genom att återvända till Kvarnby IK och det känns väldigt roligt att vara tillbaka eftersom jag trivdes väldigt bra i föreningen under mina två år som huvudtränare för herrarna, säger Ulf.

– Det är med stor glädje som vi kan hälsa Ulf Jansson välkommen tillbaka till Kvarnby IK. Vi tror att Ulf med sin erfarenhet inom flera olika delar av fotbollen ska kunna ta Kvarnby IK ännu ett steg framåt, säger Ann Åhman ordförande i Kvarnby IK.

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close