skanesport_desktop-panorama-1

FotbollMalmö City FCNyheter

Malmö City FC omorganiserar – ”Kungen” går i pension

Efter många, många år i Malmöfotbollen, först i Håkanstorps BK och de senaste åren i Malmö City FC väljer Rolf ”Kungen” Schreiber att gå i pension. När han gör det ersätts han som klubbchef av Roger Mattsson.

Roger Mattsson har varit sportchef i föreningen, men den 1 februari när Schreiber går i pension slås sportchefs- och kanslichefsrollen ihop.

Rolf Schreiber, som började som ungdomstränare i Håkanstorps BK 1972, kommer inte att sluta helt i Malmö City FC. Han kommer fortsätta hjälpa till med ekonomin som timanställd.

– Vi är väldigt glada för att Rolf kan tänka sig att även framöver stanna kvar på en timanställning för att sköta ekonomi samt att vara ett bollplank för Roger. Rolf besitter en enorm kunskap om föreningslivet som vi fortsatt har en väldigt stor nytta av samt har utfört stora förbättringar kring vår ekonomi genom sitt arbete, säger Malmö City FC:s ordförande Marie Javerud på klubbens hemsida.

Roger Mattsson har varit i Malmö City FC i nio år, först som tränare och sedan som sportchef, och har tidigare även spelat i klubbens föregångare Kirseberg IF.

I samband med omorganisationen gör Malmö City FC ytterligare en förändring. Robert Burda ska i fortsättningen enbart jobba på kansliet istället för att dela sin tjänst mellan det och att vara lagledare för seniorlaget.

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close