FotbollNyheterTorns IF

Träningsmatchen mot MFF potentiell boost för Torn

För att öka pulsen inför Hammarby-matchen Malmö FF valt att arrangera en extrainsatt match mot Torn. Och även för Stångby-laget hoppas ta med sig något positivt från mötet.
– Förhoppningsvis ger det oss en boost, säger Torn-tränaren Richard Ringhov. 

Utåt sett är den extrainsatta träningsmatchen implementerad av hänsyn till MFF:s guldstrid och lagets status inför densamma. Men sparringpartnern Torns IF tänker inte enbart agera statister.

– Det är otroligt kul att MFF vill möta oss för andra gången på ett och ett halvt år. Det är en boost för alla i laget och föreningen att få möta Sveriges största och bästa klubb, säger Richard Ringhov.

Mötet med MFF blir inte en match för mycket för er?

– Klart att det är i slutspurten på seriespelet, men jag ser inte att matchen skulle göra oss sämre på något sätt, tvärt om.

Även för Torn stundar en upphällning av seriespelet. Tre tuffa matcher återstår för laget som ännu inte säkrat nytt kontrakt i Division Ett Södra. Men fyra poäng på de två senaste matcher har fött en optimism.

– Jag är nöjd med de sista två matcherna. Vi har knappt släppt till en målchans på dessa två matcher. Slagit bort få passningar också, så det känns som att formen vänt uppåt.

Vad har du för tankar inför er slutspurt?

– All in! Och att bygga på det vi har just nu. Hårt jobb och ta de poäng som krävs.

 

 

Joel Ask

Artikelbild: Petter Arvidsson

Relaterade artiklar

Back to top button
Close