skanesport_desktop-panorama-1

FotbollHörby FF

Hörbys målspruta blir assisterande tränare

Fisnik Alaj har sin vana trogen stänkt in mål under årets säsong. Anfallaren har länge lett laget i form av offensiv produktion – och kommande säsong blir han ledande även från bänken, som spelande assisterande tränare. 

– Jag och Jesper[Stenlundh, huvudtränare] tänker fotboll på samma sätt. Det känns väldigt bra, jag tycker väldigt bra om Jesper. Han är en väldigt duktig tränare och jag kan lära mig mycket av honom , säger Fisnik Alaj.

Och enligt honom själv har han gått i tankarna om att hoppa på tränaryrket.

– Ja, det har jag. Man vill ju ge tillbaka till spelarna i laget, och hjälpa dem med det jag kan. Tycker jag att det känns bra, att det är roligt, då kommer jag absolut att fortsätta.

34-åringen berättar att han inte har några planer på att sluta, utan att han tror rollen som spelande assisterande kommer passa honom väl.

– Det är kroppen som avgör det.

Och vad säger kroppen idag?

– Än så länge känns det rätt så bra, jag har inga problem. Men absolut börjar det kännas jobbigare och jobbigare dagen efter match, säger Fisnik Alaj med ett skratt.

 

 

Joel Ask

Artikelbild: Lola Nilsson/Skånesport

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close