skanesport_desktop-panorama-1

FotbollMalmö City FCNyheter

Blerim Mullici klar för Malmö City FC

Efter tre säsonger i Husie IF tar Blerim Mullici klivet över till division 3-laget Malmö City FC.

– Jag har pratat med Malmö City FC förr så det var inte första gången det var aktuellt, men nu kändes det helt rätt. Laget är ungt och då kan jag hjälpa till med min erfarenhet och bidra till att de unga spelarna utvecklas ännu mer. Många tippade ju att Malmö City skulle åka ur, men man kom femma och matcherna jag såg visade att det kan gå ännu bättre, säger Blerim Mullici.

Han kommer även att hjälpa till på tränarsidan där Malmö City FC nyligen gjorde klart med huvudtränaren Marco Whittle och assisterande William Ndziba. Men vid 32 års ålder lockade det också att på nytt få testa division 3 som spelare. Husie IF spelar ju i division 5.

– Ett par år till ska det finnas i mig och det ska bli kul med division 3. Jag spelar där tränaren tycker att jag gör bäst nytta, men forward eller yttermittfältare är det som känns mest naturligt.

Marco Whittle är ingen ny bekantskap för Blerim Mullici.

– Han tränade mig i IFK Malmö.

Ole Törner

Foto: Malmö City FC

 

Läs mer

Om tränarstaben

Whittle och Ndziba fortsätter som tränare i Malmö City FC

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close