skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollLB07Malmö FFNyheter

Blått snack: Förslaget om sammanslagning av MFF och LB07

Snart vet vi om det blir en sammanslagning mellan Malmö FF och LB07 vid ett extra insatt årsmöte i respektive förening. Förslaget slog ned som en bomb för ett par månader sedan och i avsnitt 184 av Blått Snack pratade vi med Thelma Ernst om en sammanslagning ur ett supporterperspektiv. Denna vecka ställer vi föreningarna mot väggen och låter dem argumentera för sin sak och låter David Wernersson från LB07 och Niclas Carlnén, Malmö FF, svara på frågor kring fusionen/sammanslagningen. Vad betyder den ur ett ekonomiskt perspektiv? Varför inte börja om i division fyra med ett damlag? Tar man hänsyn till vad Malmö stad tycker och tänker? Hur kommer en sammanslagning funka i praktiken? Dessa och en massa fler frågor i veckans Blått Snack.

https://www.radioplay.se/podcast/blått-snack

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close