IshockeyMalmö RedhawksNyheter

Emil Molin lämnar Malmö Redhawks

Malmö Redhawks och Emil Molin går skilda vägar. Den 26-årige centern lämnar klubben och går vidare i karriären på annat håll meddelar klubben.

Emil Molin anslöt till Redhawks inför fjolårssäsongen, men en skada gjorde att han missade så gott som hela fjolåret. Till den här säsongen var han tillbaka i spel igen, men det har inte riktigt stämt för honom under inledningen av SHL. Nu har Malmö Redhawks och Emil Molin beslutat sig för att gå skilda vägar.

– Vi har haft en dialog och känner båda parter, att vi inte fått ut max av situationen. Därför anser vi nu att det bästa är om vi går åt var sitt håll. Vi vill samtidigt passa på att tacka Emil för hans insatser för oss och önska honom ett stort lycka till i den fortsatta karriären, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

– Det blev inte som jag tänkte och jag känner att jag inte har fått ut det jag velat av mitt spel. Jag tror att det här är en bra lösning både för mig och klubben. Trots att min tid i Malmö Redhawks inte blev som planerat har jag haft det fantastiskt här och vill tacka mina medspelare, tränare, alla runt laget och inte minst alla underbara fans, säger Emil Molin själv i en kommentar.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close